Lazanijai reikės:
18 vnt. lazanijos lakštų;
500 g konservuotų virtų garuose pupelių;
400 g pomidorų tyrės (ar pomidorų padažo);
1 vnt. baklažano;
3 vnt. morkų;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, raudonėlio; r. paprikos; persilado prieskonių;
šiek tiek vandens.
Padažui reikės:
350 ml avižų gėrimo;
50 g sviesto;
3 v.š. viso grūdo spelta miltų.
Kiti ingredientai:
100 g kietojo sūrio;
šiek tiek šviežių petražolių.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Labai skani Lazanija. Kartosim dar ne kartą 😊