Ramintos receptas: Avižiniai varškėčiai be cukraus


Varškėčiams reikės

250 g varškės (9 proc.);

1 vnt. kiaušinio;

3 v.š. viso grūdo avižinių miltų (gofijo) + dar šiek tiek miltų apvoliojimui;

žiupsnelio druskos;

Neraf. kokosų aliejaus.

 

Sūdytos lašišos| pateikimui, sūrus variantas

Graikiškas jogurtas su uogomis| pateikimui, saldus variantas

 

Gaminimo eiga:

 

  1. Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų miltų (sukame su stikline).
  3. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių.
  4. Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x