Ramintos receptas: Avižiniai varškėčiai be cukraus

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
patiekalai šeimai, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, vakarienė, varškėtukai, varškėtukai be cukraus


Varškėčiams reikės

250 g varškės (9 proc.);

1 vnt. kiaušinio;

3 v.š. viso grūdo avižinių miltų (gofijo) + dar šiek tiek miltų apvoliojimui;

žiupsnelio druskos;

Neraf. kokosų aliejaus.

 

Sūdytos lašišos| pateikimui, sūrus variantas

Graikiškas jogurtas su uogomis| pateikimui, saldus variantas

 

Gaminimo eiga:

 

  1. Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų miltų (sukame su stikline).
  3. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių.
  4. Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x