Varškėčiams reikės
250 g varškės (9 proc.);
1 vnt. kiaušinio;
3 v.š. viso grūdo avižinių miltų (gofijo) + dar šiek tiek miltų apvoliojimui;
žiupsnelio druskos;
Neraf. kokosų aliejaus.
Sūdytos lašišos| pateikimui, sūrus variantas
Graikiškas jogurtas su uogomis| pateikimui, saldus variantas
Gaminimo eiga:
- Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
- Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų miltų (sukame su stikline).
- Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių.
- Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!