Reikės:
3 vnt. baklažanų;
600 g konservuotų pomidorų be odelių;
300 g konservuotų avinžirnių;
200 g konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;
3-4 vnt. saliero stiebų;
3 vnt. nedidelių morkų;
5-6 skilt. česnako;
1 v.š. rudojo cukraus;
100 g kietojo sūrio;
žiupsnelio druskos, persilado prieskonių, raudonėlio, j. pipirų, ciberžolės, raudonosios paprikos;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;
šv. petražolių| Pateikimui.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.