Ramintos receptas: Baklažanų, avinžirnių ir tuno troškinys


Baklažanų, avinžirnių ir tuno troškinys

 

Troškiniui reikės:

3 vnt. baklažanų;

600 g konservuotų pomidorų be odelių;

300 g konservuotų avinžirnių;

250 g konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;

3-4 vnt. saliero stiebų;

3 vnt. morkų;

5-6 skilt. česnako;

1 v.š. rudojo cukraus;

žiupsnelio druskos, persilado prieksonių, raudonėlio, j. pipirų, ciberžolės, raudonosios paprikos;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šv. petražolių.

 

Gaminimo eiga

  1. Puode su šiek tiek aliejaus pakepiname kubeliais supjaustytą baklažaną, smulkiai supjaustytus česnakus, smulkintus saliero stiebus, nuplautas, nuskustas, smulkintas kubeliais morkas.
  2. Įpilame verdančio vandens, dedame prieskonius, cukrų, dedame konservuotus pomidorus su visu skysčiu (jei pomidorai nesmulkinti, tai reikėtų juos pasmulkinti prieš dedant patiems). Troškiname apie 40-50 minučių, kol suminkštės daržovės.
  3. Troškinimo pabaigoje (likus 10 min.) įdedame konservuotus avinžirnius, tuną, smulkintas šviežias petražoles. Viską gerai išmaišome.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x