Ingredientai:

2 stiklinės virtų grikių

7 grybai (pvz., pievagrybiai)

1 paprika

1/2 cukinijos

Ypač tyras alyvuogių aliejaus

Pipirai

Šviežios petražolės (pabarstymui)

Gaminimo eiga:

  1. Suberkite grikius į vandenį ir virkite, kol jie taps minkšti (apie 15-20 minučių).
  2. Supjaustykite grybus griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Įdėkite grybus į keptuvę ir kepkite, kol jie taps auksinės spalvos ir suminkštės (apie 5-7 minutes).
  3. Supjaustykite papriką, cukiniją mažais gabalėliais. Įdėkite papriką į keptuvę su grybais ir kepkite apie 3-4 minutes. Pridėkite cukiniją ir kepkite dar apie 3-4 minutes, kol daržovės suminkštės.
  4. Pagardinkite daržoves pipirais pagal skonį. Pridėkite virtus grikius į keptuvę ir viską gerai sumaišykite. Troškinkite dar kelias minutes, kol viskas bus šilta ir gerai susimaišę.
  5. Patiekite troškinį su smulkintomis šviežiomis petražolėmis ant viršaus.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x