Ramintos receptas: Figų ir migdolų pyragas

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Šventiniai patiekalai
Žymos:
figos ir migdolai, greitas paruošimas, pyragas su figomis, pyragas su migdolais, sveikas desertas, sveikas pyragas, Sveikatai palankus

Greitai paruošiama; daug baltymų; daug skaidulinių medžiagų.

Jums reikės:

200 g migdolų sumaltų riešutų (migdolų miltų);

140 g maskarponės;

90 g neraf. cukraus;
70 g ekologiškų viso grūdo Speltos miltų;

3 vnt. ekologiškų kiaušinių;

4 vnt. šviežių figų (jei neturite galite keisti į slyvas);
šiek tiek kepimo miltelių;
ekologiško cinamono;
žiupsnelio druskos.

Gaminimo eiga:

  1. Riešutus, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir prieskonius sumaišome kartu.
  2. Maskarponę, kiaušinius išmaišome.
  3. Paruoštą šlapią ir sausas mases sujungiame kartu ir galiausiai sumaišome tarpusavyje.
  4. Dedame į kepimo indą įklotą kepimo popieriumi, dedame ant viršaus į keturias dalis supjaustytas figas ir įdedame giliau į pyrago masę ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x