Ramintos receptas: Figų ir migdolų pyragas

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Šventiniai patiekalai

Greitai paruošiama; daug baltymų; daug skaidulinių medžiagų.

Jums reikės:

200 g migdolų sumaltų riešutų (migdolų miltų);

140 g maskarponės;

90 g neraf. cukraus;
70 g ekologiškų viso grūdo Speltos miltų;

3 vnt. ekologiškų kiaušinių;

4 vnt. šviežių figų (jei neturite galite keisti į slyvas);
šiek tiek kepimo miltelių;
ekologiško cinamono;
žiupsnelio druskos.

Gaminimo eiga:

  1. Riešutus, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir prieskonius sumaišome kartu.
  2. Maskarponę, kiaušinius išmaišome.
  3. Paruoštą šlapią ir sausas mases sujungiame kartu ir galiausiai sumaišome tarpusavyje.
  4. Dedame į kepimo indą įklotą kepimo popieriumi, dedame ant viršaus į keturias dalis supjaustytas figas ir įdedame giliau į pyrago masę ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x