Ramintos receptas: Džiovintų vaisių ir riešutų saldainiai su imbieru


Džiovintų vaisių ir riešutų saldainiai su imbieru

 

Saldainiams reikės:

½ stkl. kepintų saulėgrąžų;

½ stkl. kepintų migdolų riešutų;

2 v.š. linų sėmenų;

¾ stkl. minkštų datulių;

2 v.š tarkuoto imbiero;

100 g juodojo šokolado (70-81 proc.);

1 a.š. kokosų sviesto;

1 vnt. laimo sulčių;

tarkuotos žievelės;

riešutų trupinių;

migdolo ar kokosų drožlių ar goji uogų |papuošimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Pakepintas saulėgrąžas, pakepintus migdolus ir linų sėmenis susmulkinkite iki trupinių, įmaišykite smulkintas datules, imbierą, laimo sultis ir žievelę (turi išeiti lipni masė).
  2. Ištirpinkite šokoladą ir kokosų sviestą.
  3. Suformuokite norimo dydžio saldainius, su teptuku užtepkite šokoladą ir dėkite į šaldytuvą 1 val. Prieš tiekdami papuoškite.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x