Ramintos receptas: Džiovintų vaisių ir riešutų saldainiai su imbieru

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Šventiniai patiekalai
Žymos:
idėja šventėms, saldainiai su riešutais, saldainiai su vaisiais, sveikas desertas, Sveiki saldainiai, šventiniai patiekalai, Vaisių ir riešutų saldainiai


Džiovintų vaisių ir riešutų saldainiai su imbieru

 

Saldainiams reikės:

½ stkl. kepintų saulėgrąžų;

½ stkl. kepintų migdolų riešutų;

2 v.š. linų sėmenų;

¾ stkl. minkštų datulių;

2 v.š tarkuoto imbiero;

100 g juodojo šokolado (70-81 proc.);

1 a.š. kokosų sviesto;

1 vnt. laimo sulčių;

tarkuotos žievelės;

riešutų trupinių;

migdolo ar kokosų drožlių ar goji uogų |papuošimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Pakepintas saulėgrąžas, pakepintus migdolus ir linų sėmenis susmulkinkite iki trupinių, įmaišykite smulkintas datules, imbierą, laimo sultis ir žievelę (turi išeiti lipni masė).
  2. Ištirpinkite šokoladą ir kokosų sviestą.
  3. Suformuokite norimo dydžio saldainius, su teptuku užtepkite šokoladą ir dėkite į šaldytuvą 1 val. Prieš tiekdami papuoškite.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x