Ramintos receptas: Cukinijų omletas

Jei jau pabodo įprastas pusryčių omletas, siūlau pridėti cukinijas ir nustebsite kaip gali būti skanu, o tuo pačiu nepastebimai suvalgysite daugiau daržovių! Galime susukus iškeptą omletą pagardinti tepamu sūriu, špinatais. Greitai pagaminama; daug baltymų; daug ekologiškų sudėtinių dalių; daug daržovių, mažai druskos; tausojantis.

Jums reikės:
  • 460 g ekologiškų cukinijų;
  • 4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 30 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, ekologiškos ciberžolės.
Gaminimo eiga:
  • Cukinijas susmulkiname per burokinę tarką (jei jaunos cukinijos – odelės nenuimame), dedame kiaušinius, prieskonius, įpilame aliejaus ir viską gerai išmaišome.
  • Išklojame skardą kepimo popieriumi, ir į ją pilame paruoštą omleto masę. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Šiek tiek atvėsus omletui, jį suvyniojame, pjaustome ir tiekiame. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x