Ingredientai:

4 morkos

1 brokolis

1 avokadas

100 g kepintų ir sūdytų saulėgrąžų sėklų

3 česnako skiltelės

Druska ir pipirai pagal skonį

1 arbatinis šaukštelis garstyčių

1 mažas šaukštas majonezo

3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

  1. Morkas nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Brokolius išskirstykite į nedidelius žiedynus, nuplaukite ir trumpai virkite (apie 2-3 minutes), kad šiek tiek suminkštėtų, bet išliktų traškūs. Nukoškite ir leiskite truputį atvėsti.
  2. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, supjaustykite nedideliais kubeliais. Ant salotų pabarstykite kepintas saulėgrąžas. Česnako skilteles smulkiai sutrinkite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Pilkite alyvuogių aliejų, dėkite garstyčias ir majonezą ir viską išmaišykite.
  4. Valgykite kaip atskirą patiekalą vakarienei arba prie mėsos, žuvies patiekalų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x