Augalinis troškinys BE CUKRAUS, BE GLITIMO, BE PIENO, SU DAUG DARŽOVIŲ, DAUG SKAIDULŲ.
Patiekite troškinį karštą, puikiai tiks kaip patiekalas pats savaime arba kaip garnyras prie mėsos ar žuvies.
Troškinio 100 gramų energinė vertė apie 66 kcal, iš jų baltymai: 3 g; riebalai: 2 g; angliavandeniai: 14 g.
Ingredientai:
400 g konservuotų raudonųjų pupelių
150 g šparaginių pupelių
4 vnt. nedidelių bulvių
1 vnt. morkos
1/2 saldžiosios bulvės
1/2 pankolio
1/2 svogūno
5 vnt. pievagrybių
100 ml pomidorų tyrės/ pomidorų padažo
1 vnt. daržovių sultinio kubelio
Verdančio vandens
Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Prieskoniai: cinamonas, ciberžolė, druska, piprai
Gaminimo eiga:
- Bulves, saldžiąją bulvę, morką, svogūną ir pankolį nuplaukite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
- Keptuvėje ar puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Pirmiausia apkepinkite svogūnus ir pankolį, kol jie taps šiek tiek permatomi.
- Į puodą įdėkite pjaustytas bulves, saldžiąją bulvę ir morkas, kepkite keletą minučių.
- Suberkite šparagines pupelės ir pIevagrybius, išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!