Ramintos receptas: Bulvių ir pankolio troškinys su pievagrybiais ir pupelėmis

Kategorija
Augalinės kilmės patiekalai, Be cukraus, Be glitimo, Be laktozės, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs, Vegetariški patiekalai

Augalinis troškinys BE CUKRAUS, BE GLITIMO, BE PIENO, SU DAUG DARŽOVIŲ, DAUG SKAIDULŲ. Patiekite troškinį karštą, puikiai tiks kaip patiekalas pats savaime arba kaip garnyras prie mėsos ar žuvies. Troškinio 100 gramų energinė vertė apie 66 kcal, iš jų baltymai: 3 g; riebalai: 2 g; angliavandeniai: 14 g.

Ingredientai:

400 g konservuotų raudonųjų pupelių

150 g šparaginių pupelių

4 vnt. nedidelių bulvių

1 vnt. morkos

1/2 saldžiosios bulvės

1/2 pankolio

1/2 svogūno

5 vnt. pievagrybių

100 ml pomidorų tyrės/ pomidorų padažo

1 vnt. daržovių sultinio kubelio

Verdančio vandens

Ypač tyro alyvuogių aliejaus

Prieskoniai: cinamonas, ciberžolė, druska, piprai

Gaminimo eiga:

  1. Bulves, saldžiąją bulvę, morką, svogūną ir pankolį nuplaukite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
  2. Keptuvėje ar puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Pirmiausia apkepinkite svogūnus ir pankolį, kol jie taps šiek tiek permatomi.
  3. Į puodą įdėkite pjaustytas bulves, saldžiąją bulvę ir morkas, kepkite keletą minučių.
  4. Suberkite šparagines pupelės ir pIevagrybius, išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 2 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x