Ramintos receptas: Brandinta jautiena su daržovėmis ir grikiais

Greiti, skanūs ir sveikatai palankūs pietūs visai šeimai.

Patiekalui reikės:

1 gab. brandintos  jautienos;

100 g virtų grikių kruopų;

šiek tiek druskos; juodųjų pipirų;

keletos smidrų stiebų;

ridikėlių;

trintų pomidorų (tinka pomidorų pasta);

ypač tyro alyvuogių aliejaus;

lydyto Ghi sviesto| Kepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname keptuvę su ghi sviestu ir dedame jautienos gabaliuką. Ją apkepiname iš abiejų pusių po keletą minučių.
  2. Išverdame grikius. Apkepiname ant lydyto sviesto smidrus apie 3 minutes iš abejų pusių.
  3. Į lėkštę dedame trintus pomidorus (galite susitrinti patys be odelių arba naudoti nusipirkus jau paruoštus). Dedame keptą jautieną, virtus grikius, keptus ant lydyto sviesto smidrus. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska bei pipirais. Tiekiame su ridikėliais arba kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x