Ramintos receptas: Bananų duona


Duonai reikės:

500 g (apie 6 vnt.) bananų;

250 g miltų;

2 vnt. kiaušinių;

100 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;

100 g neraf. cukraus;

1 a.š. kepimo miltelių;

0,5 a.š. cinamono;

žiupsnelio druskos.

Pagardinimui:

120 g džiovintų spanguolių;

šiek tiek moliūgų sėklų.

Gaminimo eiga

  1. Dedame bananus, įmušame nuplautus kiaušinus, pilame aliejaus ir viską išmaišome iki vienalytės masės.
  2. Atskirame inde beriame miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir cinamoną, išmaišome.
  3. Viską sujungiame, dedame į bendrą indą ir gerai išmaišome įdėdami spanguoles.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, dedame paruoštą duonos masę į kepimo indą, pabarstome moliūgų sėklomis ir kepame apie 30-40 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

2 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x