Ramintos receptas: Avokadų užtepas

Kategorija
Salotos
Žymos:
avokadai, avokadų užtepas, maistingas užtepas, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus

Avokadas yra daugelio mėgstamas savo gražia ryškia žalia spalva, savo skoniu bei naudingomis savybėmis. Valgydami avokadus galime gauti visą reikalingų maistinių medžiagų kompleksą. Šią siūlomą avokadų užtepėlę galite drąsiai valgyti su daržovių blyneliais, įvairiais mėsos patiekalais, žuvimi, kaip salotų padažą arba tiesiog pasidaryti sveikesnius sumuštinius su viso grūdo duonele.

Avokadų užtepui reikės:

2 vnt. ekologiškų vidutinio dydžio avokadų;

25 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;

0,5 vnt. ekologiškos citrinos;

Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų.

 

Gaminimo eiga

  1. Sudedame visus reikalingus ingredientus į indą ir elektrinio smulkintuvo pagalba sutriname viską iki vienalytės masės.
  2. Tiekiame prie savo pusryčių, pietų, vakarienės ar užkandžių patiekalų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x