Ramintos receptas: Žaliasis pesto su saulėgrąžomis


Žaliąjam pesto reikės:

60 g (1 vnt. vazonėlio) šviežių bazilikų (lapelių su stiebais);

50 g kietojo sūrio;

30 g kepintų sūdytų saulėgrąžų;

2 skiltelių ekologiškų česnakų;

2-3 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus.

 

Gaminimo eiga

  1. Visus ingredientus dedame kartu ir sutriname iki kremo konsistencijos.
  2. Pagaminus galime gardinti salotas, makaronus, žuvies bei kitus patiekalus.

*Taip pagamintą pesto šaldytuve galime laikyti savaitę laiko.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x