Salotoms reikės:
virtų avinžirnių (gali būti virti garuose, konservuoti);
putpelių kiaušinių;
agurkų;
avokado;
salotos lapų;
pomidorų;
šilauogių;
šiek tiek druskos, pipirų;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga
- Avinžirnius išverdame pasūdytame vandenyje arba naudojame konservuotus avinžirnius.
- Putpelių kiaušinius kelias minutes verdame pasūdytame vandenyje, o išvirus perpjauname pusiau.
- Agurkus, pomidorus, salotos lapus nuplauname ir stambiai susmulkiname.
- Dedame avinžirnius, putpelių kiaušinius, paruoštas daržoves, dedame smulkinto avokado, šilauogių, prieskonių ir lengvai permaišome su šlakeliu aliejaus.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!