Salotos – jos ypatingos tuo, kad yra lengvai virškinamos, tačiau labai maistingas patiekalas, kurio svarbiausias akcentas – kuo daugiau įvairių daržovių. Gaminant salotas visada galima varijuoti renkantis turimus ir mėgstamus produktus.
Salotoms reikės:
50 g gūžinių salotų (ar kitų mėgstamų);
2 vnt. ekologiškų agurkų;
0,5 vnt. didelio ekologiško pomidoro;
5 vnt. džiovintų pomidorų aliejuje;
0,5 vnt. mėlynojo svogūno;
50 g sūdytos lašišos;
šiek tiek šviežių krapų, bazilikų lapelių;
žiupsnelio juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga
- Agurkus, pomidorą, svogūną supjaustome. Dedame šiek tiek pasmulkintą lašišą, salotų lapus, džiovintus pomidorus, prieskonines žoleles ir prieskonius.
- Lengvai viską išmaišome ir skanaujame!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!