Ramintos receptas: Avokado užtepėlė (gvakamolė)


Užtepėlei reikės:

2 vnt. nedidelių gerai prinokusių avokadų;

1 vnt. mėlynojo nedidelio svogūno;

1 vnt. nedidelio pomidoro;

3-5 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus

0,5 vnt. citrinos arba laimo citrinos (spausime sultis);

žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

šiek tiek šviežios kalendros (nebūtinai).

Gaminimo eiga

  1. Nulupame ir smulkiai supjaustome mėlynąjį svogūną bei pomidorą.
  2. Avokadus sutriname elektriniu prietaisu arba tiesiog šakute su alyvuogių aliejumi, prieskoniais ir išspaustomis citrinos sultimis.
  3. Viską sumaišome kartu, jei norime dedame smulkiai pjaustytos šviežios kalendros ir galime tiekti.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x