Jei turite likusios nuo pusryčių avižinės košės ir esate nusiteikia prieš maisto švaistymą, tai puikiai galime ją panaudoti antrą kartą gaminant jau kitą patiekalą. Subalansuota mažiesiems, bet patiks ir dideliems.
Greitai paruošiama; daug skaidulinių medžiagų; daug ekologiškų ingredientų
Jums reikės:
450 g ekologiškos avižinių dribsnių košės;
4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
40 g neraf. cukraus;
40 g ekologiškų viso grūdo Spelta miltų;
ekologiškos ciberžolės;
ekologiško neraf. kokosų aliejaus| Kepimui;
ekologiško agavų/klevų sirupo| Pateikimui;
šviežių vaisių/uogų | Pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Jei turime likusios košės nuo pusryčių tai naudojame ją, o jei neturime tai išsiverdame pagal nurodytą instrukciją ant gaminio pakelio, gardiname druska, trupučiu sviesto.
- Į paruoštą košę dedame kiaušinius, cukrų, miltus bei šiek tiek ciberžolės. Viską gerai išmaišome, formuojame su šaukštu blynelių formą ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu kokosų aliejumi.
- Tiekiame su šiek klevų arba agavų sirupu, šviežiais vaisiais ar uogomis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!