Troškiniui reikės:
400 ml kokosų kremo;
265 g konservuotų avinžirnių;
250 g kalafijorų;
190 g ekologiškų basmati ryžių;
170 g ekologiškų geltonųjų ir raudonųjų paprikų;
80 g brokolių;
45 ml konservuotų avinžirnių skysčio;
20 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
šiek tiek ekologiškos ciberžolės;
340 ml vandens.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.