Troškiniui reikės:

400 ml kokosų kremo;

265 g konservuotų avinžirnių;

250 g kalafijorų;

190 g ekologiškų basmati ryžių;

170 g ekologiškų geltonųjų ir raudonųjų paprikų;

80 g brokolių;

45 ml konservuotų avinžirnių skysčio;

20 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;

žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

šiek tiek ekologiškos ciberžolės;

340 ml vandens.

 

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname troškintuvą su alyvuogių aliejumi. Dedame smulkintas paprikas ir jas šiek tiek apkepiname. Tada dedame smulkintus ne dideliais gabalėliais kalafijorų ir brokolių žiedelius, dedame avinžirnius bei įpilame reikiamą kiekį avinžirnių skysčio.
  2. Galiausiai sudedame ryžius, beriame prieskonius, įpilame vandens ir troškiname 15-20 min. Pabaigoje pilame kokosų kremo ir dar patroškiname viską uždengus dangčiu apie 10 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x