Maistingi, su daržovėmis ir vaisiais, be galo sotūs. Patiks ne tik alergiškiems, bet ir alergijų pieno produktams ir glitimui neturintiems žmonėms.
Blyneliams reikės:
360 g obuolių;
235 g cukinijų;
4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
215 g kukurūzų miltų;
110 g ekologiškų kokosų drožlių;
70 g neraf. cukraus;
30 ml ekologiško neraf. rapsų aliejaus;
cinamono.
Gaminimo eiga:
- Obuolius ir cukinijas sutarkuoti iki tarkio masės. Į obuolių ir cukinijų tarkio masę dėti kiaušinius ir išplakti.
- Kokosų drožles sutarkuoti iki miltų, jei nenorime blynuose jausti kokoso drožlių.
- Visus ingredientus sujungti ir išmaišyti į veinalytę blynų masę.
- Įkaitiname širdelių blynų keptuvę, su šaukštu formuojame blynelius ir kepame kol gražiai paruduos.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!