Ramintos receptas alergiškiems: Obuolių ir cukinijų blynai be glitimo ir pieno

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
darzoviu blynai, maistingi blynai, obuoliu blynai, Priešpiečiai, priespieciu dezute, sirdeliu blynai, skanus blynai, Sveiki pusryčiai, sveiko maisto gamyba, sveikuoliski blynai, sveikuoliski sirdeliu blynai, vaikams i mokykla

Maistingi, su daržovėmis ir vaisiais, be galo sotūs. Patiks ne tik alergiškiems, bet ir alergijų pieno produktams ir glitimui neturintiems žmonėms.

Blyneliams reikės:

360 g obuolių;

235 g cukinijų;

4 vnt. ekologiškų kiaušinių;

215 g kukurūzų miltų;

110 g ekologiškų kokosų drožlių;

70 g neraf. cukraus;

30 ml ekologiško neraf. rapsų aliejaus;

cinamono.

 

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius ir cukinijas sutarkuoti iki tarkio masės. Į obuolių ir cukinijų tarkio masę dėti kiaušinius ir išplakti.
  2. Kokosų drožles sutarkuoti iki miltų, jei nenorime blynuose jausti kokoso drožlių.
  3. Visus ingredientus sujungti ir išmaišyti į veinalytę blynų masę.
  4. Įkaitiname širdelių blynų keptuvę, su šaukštu formuojame blynelius ir kepame kol gražiai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x