Ramintos receptas alergiškiems: Obuolių ir cukinijų blynai be glitimo ir pieno

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveikas užkandis, Sveiki pusryčiai
Žymos:
darzoviu blynai, maistingi blynai, obuoliu blynai, Priešpiečiai, priespieciu dezute, sirdeliu blynai, skanus blynai, Sveiki pusryčiai, sveiko maisto gamyba, sveikuoliski blynai, sveikuoliski sirdeliu blynai, vaikams i mokykla

Maistingi, su daržovėmis ir vaisiais, be galo sotūs. Patiks ne tik alergiškiems, bet ir alergijų pieno produktams ir glitimui neturintiems žmonėms.

Blyneliams reikės:

360 g obuolių;

235 g cukinijų;

4 vnt. ekologiškų kiaušinių;

215 g kukurūzų miltų;

110 g ekologiškų kokosų drožlių;

70 g neraf. cukraus;

30 ml ekologiško neraf. rapsų aliejaus;

cinamono.

 

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius ir cukinijas sutarkuoti iki tarkio masės. Į obuolių ir cukinijų tarkio masę dėti kiaušinius ir išplakti.
  2. Kokosų drožles sutarkuoti iki miltų, jei nenorime blynuose jausti kokoso drožlių.
  3. Visus ingredientus sujungti ir išmaišyti į veinalytę blynų masę.
  4. Įkaitiname širdelių blynų keptuvę, su šaukštu formuojame blynelius ir kepame kol gražiai paruduos.
Komentarų:

Įrašyti komentarą