Pupelių – žaliųjų žirnelių užtepėlė su saulėgrąžomis

Kategorija
Salotos, Sveikas užkandis, Šventiniai patiekalai

Vasariškas užkandžių pagardas Jūsų stalui!

Jums reikės:
  • 200g šaldytų žaliųjų žirnelių ;
  • 175 g baltų konservuotų/ virtų pupelių ;
  • 60 g saulėgrąžų sėklų ;
  • 2 v.š. citrinos sulčių ;
  • 20 g ypač tyro alyvuogių aliejaus ;
  • Petražolių ;
  • Kalendros ;
  • Maltų juodųjų pipirų ir druskos .
Gaminimo eiga:
  • Saulėgrąžų sėklas pamirkykite ir pakepinkite.
  • Žirnelius ir pupeles perplaukite tekančiu vandeniu.
  • Juos suberkite į trintuvą kartu su kepintomis saulėgrąžomis, aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir žolelėmis - sutrinkite iki vientisos masės.
  • Tiekite su šviežių daržovių lazdelėmis. Skanaus!

Užtepėlė receptas

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x