fbpx

Pupelių – žaliųjų žirnelių užtepėlė su saulėgrąžomis

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
Pupelės, sveika mityba, Sveika užtepėlė, Sveikas užkandis, Žalieji žirneliai

Vasariškas užkandžių pagardas Jūsų stalui!

Jums reikės:
  • 200g šaldytų žaliųjų žirnelių ;
  • 175 g baltų konservuotų/ virtų pupelių ;
  • 60 g saulėgrąžų sėklų (kepintų ir mirkytų) ;
  • 2 v.š. citrinos sulčių ;
  • 20 g ypač tyro alyvuogių aliejaus ;
  • Petražolių ;
  • Kalendros ;
  • Maltų juodųjų pipirų ir druskos .
Gaminimo eiga:
  • Žirnelius perplaukite tekančiu vandeniu ir iki vientisos masės sutrinkite su pupelėmis, kepintomis saulėgrąžomis, aliejumi, citrinos sultimis, prieskoniais druska ir pipirais.
  • Skanaus!

Užtepėlė receptas

Komentarų:

Įrašyti komentarą