Pupelių – žaliųjų žirnelių užtepėlė su saulėgrąžomis

Kategorija
Salotos, Sveikas užkandis, Šventiniai patiekalai
Žymos:
Pupelės, sveika mityba, Sveika užtepėlė, Sveikas užkandis, Žalieji žirneliai

Vasariškas užkandžių pagardas Jūsų stalui!

Jums reikės:
  • 200g šaldytų žaliųjų žirnelių ;
  • 175 g baltų konservuotų/ virtų pupelių ;
  • 60 g saulėgrąžų sėklų ;
  • 2 v.š. citrinos sulčių ;
  • 20 g ypač tyro alyvuogių aliejaus ;
  • Petražolių ;
  • Kalendros ;
  • Maltų juodųjų pipirų ir druskos .
Gaminimo eiga:
  • Saulėgrąžų sėklas pamirkykite ir pakepinkite.
  • Žirnelius ir pupeles perplaukite tekančiu vandeniu.
  • Juos suberkite į trintuvą kartu su kepintomis saulėgrąžomis, aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir žolelėmis - sutrinkite iki vientisos masės.
  • Tiekite su šviežių daržovių lazdelėmis. Skanaus!

Užtepėlė receptas

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x