Burokėlių karpačio

Kategorija
Salotos, Sveikas užkandis, Šventiniai patiekalai
Žymos:
Burokėliai, sveika mityba, Sveika vakarienė, Sveikas užkandis, Sveiki pietūs

Puikus patiekalas mėgstantiems burokėlius!

Jums reikės:
  • Šviežių burokėlių ;
  • Fetos sūrio ;
  • Graikinių riešutų ;
  • Garžgarsčių ;
  • Marinatui :
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus ;
  • Citrinos ;
  • Česnako ;
  • Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų .
Gaminimo eiga:
  • Marinatas – citrinos sultis sumaišykite su aliejumi, smulkintais česnakais, pipirais ir druska.
  • Burokėlius supjaustykite itin plonais griežinėliais ir sumaišykite su paruoštu marinatu, uždenkite ir palikite vėsiai 1-2 val., marinuotis.
  • Marinuotus burokėlius išdėliokite lėkštėje, apibarstykite trupintu fetos sūrių, smulkintais riešutais ir žalumynais.
  • Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x