Puikus patiekalas mėgstantiems burokėlius!
Jums reikės:
- Šviežių burokėlių ;
- Fetos sūrio ;
- Graikinių riešutų ;
- Garžgarsčių ;
- Marinatui :
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus ;
- Citrinos ;
- Česnako ;
- Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų .
Gaminimo eiga:
- Marinatas – citrinos sultis sumaišykite su aliejumi, smulkintais česnakais, pipirais ir druska.
- Burokėlius supjaustykite itin plonais griežinėliais ir sumaišykite su paruoštu marinatu, uždenkite ir palikite vėsiai 1-2 val., marinuotis.
- Marinuotus burokėlius išdėliokite lėkštėje, apibarstykite trupintu fetos sūrių, smulkintais riešutais ir žalumynais.
- Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!