Prancūziška sviestinė bandelė Brioche

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
Bandelės, Receptas, sveika mityba, Sveikatai palankus, Sviestinės bandelės

Nuostabaus skonio ir kvapo bandelės patiks visai šeimai!

Jums reikės:
  • 20 ml avižų pieno (gali būti ir įprastas karvės pienas) ;
  • 7 g sausų mielių ;
  • 350 g Spelta viso grūdo ir Spelta miltų (50/50) ;
  • 4 kiaušiniai ;
  • 60 g neraf. cukraus ;
  • Žiupsnelis druskos ;
  • 170 g 82 proc. sviesto .
Gaminimo eiga:
  • Mieles su pienu išmaišykite (pienas apie 37 laipsnių).
  • Sudėti visus ingredientus ir gerai išminkyti. Tešlą palikti inde iškilti apie 3 val., kol dvigubai padidės.
  • Perdėti į silikoninę kepimo formą, galima formuoti kaip duoną, ar bandeles ir kepti keksiukų formose.
  • Prieš kepant galima kiaušinio tryniu aptepti.
  • Kepimas 180 laipsnių temperatūroje 15 - 30 min. priklausomai nuo dydžio.
  • Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x