Pernokusių bananų ledai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai
Žymos:
Bananai, Bananų ledai, Maisto švaistymas, Maisto tausojimas, Receptas, sveikas desertas, Sveikas užkandis


Jums reikės:
  • 5 vnt. ekologiškų bananų (galite sunaudoti pernokusius bananus);
  • agavų sirupo arba medaus;
  • cinamono;
  • turimų riešutų;
  • įvairių uogų, geriausiai tinka šaldytos.
Gaminimo eiga:
  • Bananus nulupame ir užšaldome – bent 3 val., bet geriausia per visą naktį.
  • Šaldytus bananus ir uogas dedame į trintuvą, pilame medaus ar agavų sirupo. Sutriname, kad pasidarytų vientisa masė.
  • Pagardiname turimais riešutais. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x