Pernokusių bananų ledai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai


Jums reikės:
  • 5 vnt. ekologiškų bananų (galite sunaudoti pernokusius bananus);
  • agavų sirupo arba medaus;
  • cinamono;
  • turimų riešutų;
  • įvairių uogų, geriausiai tinka šaldytos.
Gaminimo eiga:
  • Bananus nulupame ir užšaldome – bent 3 val., bet geriausia per visą naktį.
  • Šaldytus bananus ir uogas dedame į trintuvą, pilame medaus ar agavų sirupo. Sutriname, kad pasidarytų vientisa masė.
  • Pagardiname turimais riešutais. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x