Avižiniai batonėliai su riešutais

Kategorija
Desertai, Sveikas užkandis

Labai skanūs ir greitai paruošiami!

Jums reikės:
  • 100 g ekologiško sviesto;
  • 100 g riešutų (tinka įvairūs, gali būti ir džiovintų vaisių);
  • 100 g ekologiškų viso grūdo spelta miltų;
  • 100 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;
  • 100 g klevų/obuolių arba agavų sirupo.
Gaminimo eiga:
  • Visus reikiamus produktus sudedame į indą ir gerai sutriname su smulkintuvu.
  • Sutrintą masę dedame į keksiuku formeles arba į kepimo formą.
  • Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x