Avižiniai batonėliai su riešutais

Kategorija
Desertai, Sveikas užkandis
Žymos:
avižiniai sausainiai, Riešutai, sveika mityba, sveikas desertas

Labai skanūs ir greitai paruošiami!

Jums reikės:
  • 100 g ekologiško sviesto;
  • 100 g riešutų (tinka įvairūs, gali būti ir džiovintų vaisių);
  • 100 g ekologiškų viso grūdo spelta miltų;
  • 100 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;
  • 100 g klevų/obuolių arba agavų sirupo.
Gaminimo eiga:
  • Visus reikiamus produktus sudedame į indą ir gerai sutriname su smulkintuvu.
  • Sutrintą masę dedame į keksiuku formeles arba į kepimo formą.
  • Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x