fbpx

Pomidorų padažas

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
pomidorų pasta, Receptas, sveika mityba, Sveikas užkandis

Nepirkite, o pasigaminkite pomidorų padažą patys!

Jums reikės:
  • 60 g Svogūnų
  • 1 vnt Česnako skiltelės
  • 25 g Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 400 g Smulkintų konservuotų pomidorų
  • 0,5 arb. š. neraf. cukraus
  • 0,5 arb. š. druskos
  • 5-10 šviežių baziliko lapų (arba 0,5 arb. š. džiovintų bazilikų)
Gaminimo eiga:
  • Svogūnus, česnakus nulupkite, nuplaukite, susmulkinkite ir pakepinkite apie 7 min įkaitintame puode su alyvuogių aliejumi. Pridėkite konservuotus smulkintus pomidorus, nerafinuotą cukrų, druską ir bazilikus. Viską pavirkite apie 20 min, kartas nuo karto pamaišant. Sublenderuokite iki vientisos masės.
Komentarų:

Įrašyti komentarą