Jums reikės:
40 g šv. baziliko lapelių
60 g tarkuoto kietojo sūrio
70 g kedrų riešutų
70 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 skiltelės česnako
Druskos
Gamybos eiga
1. Baziliko lapelius nuplaukite ir kruopščiai nusausinkite.
2. Į elektrinį maisto smulkintuvą sudėkite baziliką, kedrų riešutus, česnaką ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
3. Gautą mišinį perpilkite į dubenį, suberkite tarkuotą kietąjį sūrį, įpilkite ypač tyro alyvuogių aliejaus. Jei norite intensyvesnio skonio, įberkite šaukštelį druskos ir viską gerai išmaišykite.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x