Video receptas: Lašišos kapotinis apelsinų sultyse


 

Jums reikės:
400 g šviežios lašišos file
2 apelsinų
5-6 skilt. česnako
0,5 didelio mėlynojo svogūno
Krapai
Druskos, persilado, pipirų
Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
1. Lašišą, mėlynąjį svogūną, česnaką supjaustome kubeliais.
2. Įspaudžiame apelsinų sultis, dedame prieskonius, susmulkintus krapus, pilame alyvuogių aliejų.
3. Viską išmaišome ir marinuojame mažiausiai 12 val.
4. Tiekiame su avokadu, sultenėmis/ rukola ar kitos daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x