Ramintos receptas: Kopūstų maltinukai su kariu

Kategorija
Sveika vakarienė

Nėra mitybos specialistų, kurie nepasakytų, kad daržoves valgyti sveika, o šis daržovių pateikimas patiks visai šeimai. Druskos iki 1g/100g., be pieno produktų, be pridėtinio cukraus, tausojantis, daug daržovių, skaidulinių medžiagų daugiau nei 6g/100g

Jums reikės:
  • 700 g baltagūžio kopūsto;
  • 2 kiaušinių;
  • 50 g žirnių miltų;
  • 30 g viso grūdo speltos miltų;
  • 1,5 a.š. kario miltelių;
  • žiupsnelio druskos;
  • žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
  • Kopūstą susmulkinkite maisto smulkintuvu/kombainu iki smulkių gabaliukų. Kiaušinius išplakite.
  • Dubenyje gerai sumaišykite smulkintus kopūstus, kiaušinius, miltus, kario miltelius, druską ir pipirus.
  • Drėgnomis rankomis formuokite norimos formos maltinukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 180 °C temperatūroje apie 15 - 20 minučių, kol švelniai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x