Ramintos receptas: Kopūstų maltinukai su kariu

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
karis, Kopūstai, Maltinukai, spelta miltai, Sveika vakarienė, vakarienė

Nėra mitybos specialistų, kurie nepasakytų, kad daržoves valgyti sveika, o šis daržovių pateikimas patiks visai šeimai. Druskos iki 1g/100g., be pieno produktų, be pridėtinio cukraus, tausojantis, daug daržovių, skaidulinių medžiagų daugiau nei 6g/100g

Jums reikės:
  • 700 g baltagūžio kopūsto;
  • 2 kiaušinių;
  • 50 g žirnių miltų;
  • 30 g viso grūdo speltos miltų;
  • 1,5 a.š. kario miltelių;
  • žiupsnelio druskos;
  • žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
  • Kopūstą susmulkinkite maisto smulkintuvu/kombainu iki smulkių gabaliukų. Kiaušinius išplakite.
  • Dubenyje gerai sumaišykite smulkintus kopūstus, kiaušinius, miltus, kario miltelius, druską ir pipirus.
  • Drėgnomis rankomis formuokite norimos formos maltinukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 180 °C temperatūroje apie 15 - 20 minučių, kol švelniai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x