Puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei.
Daug ekologiškų sudėtinių dalių; tausojantis; mažai druskos; be mėsos; vegetariška; daug daržovių; greitai paruošiama.
Jums reikės:
- 0,5 vnt. ekologiško svogūno;
- 2 vnt. ekologiškų bulvių;
- 2 vnt. ekologiškų morkų;
- 100 g ryžių makaronų;
- 100 g ekologiškų konservuotų pupelių;
- 2 vnt. ekologiško daržovių sultinio kubelių;
- Lydyto Ghi sviesto| Kepimui;
- Saujelė šviežių petražolių, krapų;
- Druskos, juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
- Svogūną susmulkiname ir pakepiname su lydytu sviestu. Po minutės dedame supjaustytas bulves, morkas ir pilame verdančio vandens, dedame sultinio kubelius ir verdame apie 10 minučių.
- Toliau dedame makaronus, konservuotas pupeles (pašalinus skystį) ir verdame dar apie 10 minučių. Galiausiai dedame druskos, juodųjų pipirų bei prieskoninių žolelių. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!