Geriausi daržovių skoniai sukuria puikų patiekalą!
Jums reikės:
- 1 stkl. smulkiais pjaustytos cukinijos ;
- 1 stkl. smulkiai pjaustyto moliūgo ;
- 1 stkl. smulkiai pjaustyto žiedinio kopūsto ;
- 1 vidutinės morkos ;
- 1 mažo svogūno ;
- 3 v.š. aliejaus (tinkamo terminiam apdorojimui) ;
- Žiupsnelis druskos ir maltų juodųjų pipirų .
Gaminimo eiga:
- Moliūgą ir cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
- Žiedinius kopūstus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite ir su svogūnais kepinkite 4-6 min. keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
- Pjaustytas cukinijas, moliūgus ir žiedinį kopūstą užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 10 -12 min. silpnoje kaitoje, kol daržovės suminkštės.
- Virtas daržoves nukoškite, sumaišykite su kepintomis daržovėmis, paskaninkite pipirais, druska, sutrinkite trintuvu ir 2-3 min. pakaitinkite, kol tyrė pasieks virimo temperatūrą.
- Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!