Reikės:
1 didelio burokėlio (virto arba kepto orkaitėje)
400 g konservuotų raudonųjų pupelių ir avinžirnių mikso
1 – 2 vnt. česnako skiltelių
2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių
1v.š. tahini arba riešutų sviesto
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų, kumino
šiek tiek sėklų| pateikimui
žalumynai/ sūrio brie/ silkės/ duonos| pateikimui
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus sumalame smulkintuvu iki tyrės konsistencijos.
2. Skonį koreguojame druska, pipirais, citrinos sultimis ar česnako skiltele. Tepame užtepėlę ant duonelės riekelių, tada dedame sūrio riekelę arba silkę, o ant viršaus žalumynų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x