Vafliams reikės:
Apie 1 stiklinė viso grūdo avižinių miltų;
2 prinokę bananai;
0,5 stiklinės avižų gėrimo;
1/3 stiklinės ypač tyro alyvuogių aliejaus;
2 vnt. kiaušinių;
šiek tiek ciberžolės.
Gaminimo eiga:
1. Bananą sutriname su šakute. Dedame į indą visus ingredientus: miltus, kiaušinius, pilame avižų gėrimo, aliejaus, dedame ciberžolę ir išplakame iki vienalytės masės.
2. Įkaitiname vaflių elektrinę keptuvę ir kepame iki šviesiai rudos spalvos.
3. Jei norite, kad būtų minkštesni avižų miltų dėkite mažiau, jei traškesni daugiau.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Labai skanūs. Geras užkandis, kai norisi saldumo.