Ingredientai:
150 g avižinių dribsnių
50 g migdolų riešutų (smulkinti arba riešutų miltai)
50 ml agavų sirupo
1 kiaušinis
50 g sviesto
½ arb. š. cinamono
2 valg. š. vandens arba augalinio pieno (jei reikia).

Gaminimo eiga:
1. Migdolus susmulkinkite – galite palikti gabaliukais arba sumalti iki miltų.
2. Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, smulkintus migdolus, cinamoną.
3. Atskirame dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą su agavų sirupu, įmuškite kiaušinį.
4. Skystus ingredientus supilkite į sausą mišinį ir gerai išmaišykite. Jei tešla per sausa, įpilkite šiek tiek vandens ar augalinio pieno.
5. Suformuokite sausainius (apvalius arba šiek tiek suplokštintus su šaukute tą galite padaryti) ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 °C apie 10–13 min., kol kraštai taps auksiniai.
7. Leiskite šiek tiek atvėsti ir mėgaukitės!

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x