Avižiniai sausainiai su morkomis ir bananais

Sausainiai iškepa minkšti ir purūs tarsi lengvučiai pyragėliai. Tešla gali pasirodyti per skysta, bet baimintis nereikia. Iškeptus sausainius laikykite sandariame inde. Puikiai tinka pusryčiams, užkandžių metu prie arbatos ar vaikams įdėti į mokyklą.

Jums reikės:
  • 1 vidutinio dydžio morkos (apie 1 stiklinė tarkių) ;
  • 2 nedidelių bananų ;
  • 1 kiaušinio ;
  • 130 g avižinių dribsnių ;
  • ½ a.š. ciberžolės ;
  • 1 a.š. cinamono ;
  • žiupsnelio druskos .
Gaminimo eiga:
  • Morką smulkiai sutarkuokite.
  • Kiaušinį išplakite su bananu.
  • Avižinius dribsnius sumaišykite su ciberžole, cinamonu ir druska.
  • Į kiaušinio plakinį sudėkite tarkuotą morką ir avižinius dribsnius. Gerai išmaišykite.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Su šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite ant skardos paliekant maždaug 2 cm tarpelius.
  • Kepkite 170 °C temperatūroje apie 20 minučių, kol paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x