Viso grūdo speltos užkandinės bandelės su kefyru

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
bandelės receptas, spelta miltai, sveika mityba, Sveikas užkandis, sveiki receptai

Puikiai dera prie sriubos.

Jums reikės:
  • 700 g viso grūdo speltos miltų
  • 550 g kefyro (2,5%)
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • 60 g aliejaus
Gaminimo eiga:
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska, tuomet supilkite kefyrą, aliejų ir išminkykite tešlą. Iš gautos tešlos suformuoti apvalius nedidelius pusgaminius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 180⁰C temperatūroje, 25-30 min., kol gražiai parus.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x