Ramintos receptas: Veganiški bananiniai sklindžiai

Kategorija
Populiariausi, Sveiki pusryčiai
Žymos:
Bananiniai sklindžiai, be glitimo, be kiaušinių, be pieno, maistingi blynai, Raminta Bogušienė, sveika mityba, Sveikatai palankus, Sveiki pusryčiai, Tinka alergiškiems, veganiški sklindžiai

Tinkantys alergiškiems Be glitimo, be pieno, be kiaušinių

Skindžiams reikės:

400 g vandens;

300 g ekologiškų bananų;

100 g kukurūzų miltų;

100 g viso grūdo avižinių dribsnių be glitimo;

100 g ekologiškų kokosų drožlių;

35 g linų sėmenų;

40 g neraf. cukraus;

50 ml ekologiško neraf. rapsų aliejaus| kepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Avižinius dribsnius, kokosų drožles, linų sėmenis sumalame į miltus. Bananus sutriname. Beriame miltus, cukrų pilame vandenį ir viską gerai sumaišome elektriniu prietaisu iki kol gausime vienalytę blynų masę.
  2. Įkaitiname keptuvę su šiek tiek rapsų aliejaus, su pilnu šaukštu formuojame storesnius sklindžius ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x