Vištienos mėsoje yra daug lengvai virškinamų baltymų (daugiau nei bet kurioje kitoje mėsoje), be to, joje yra polinesočiųjų riebalų rūgščių ir labai mažai cholesterolio. Dėl šių priežasčių, turėtumėme patiekalus iš vištienos valgyti kur kas dažiau!
Vištienai su daržovėmis reikės:
500 g vištienos šlaunelių mėsos;
2 v.š. ekologiško neraf. rapsų aliejaus;
Šiek tiek kario prieskonių;
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
Šviežių sezoninių daržovių|Pateikimas.
Gaminimo eiga
- Pamarinuojame šlaunelių mėsą prieskoniais, apšlakstome aliejumi.
- Dedame ant kepimo popieriaus ir į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Kepame apie 30 min.
- Tiekiame su šviežiomis daržovėmis.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!