Ramintos receptas: Marcipaniniai kokosiniai saldainiai

Kategorija
Sveikas desertas
Žymos:
Greitai pagaminama, Kokosai, Marcipanai, sveikas desertas, Velykų desertas

Be glitimo; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; greitai paruošiama; daug baltymų.

Saldainiams reikės:

400 g marcipaninės masės (54 proc. migdolų);

200 g juodojo belgiško šokolado (72 proc.);

180 g ekologiškų kokosų drožlių;

liofilizuotų aviečių, kokosų drožlių| papuošimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Kokosų drožles dedame kartu su marcipanų mase ir gerai išminkome.
  2. Ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
  3. Iš gautos marcipanų ir kokosų masės formuojame apvalius rutuliukus, juos voliojame šokolade ir paliekame atvėsti kol sustings.

 

Komentarų:

Įrašyti komentarą