Ramintos receptas: Marcipaniniai kokosiniai saldainiai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai

Be glitimo; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; greitai paruošiama; daug baltymų.

Saldainiams reikės:

400 g marcipaninės masės (54 proc. migdolų);

200 g juodojo belgiško šokolado (72 proc.);

180 g ekologiškų kokosų drožlių;

liofilizuotų aviečių, kokosų drožlių| papuošimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Kokosų drožles dedame kartu su marcipanų mase ir gerai išminkome.
  2. Ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
  3. Iš gautos marcipanų ir kokosų masės formuojame apvalius rutuliukus, juos voliojame šokolade ir paliekame atvėsti kol sustings.

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x