Ramintos receptas: Viso grūdo makaronai su kalakutiena ir grybais

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
greitai paruošiama, Kalakutiena, Makaronai, makaronai su mėsa, Sveika vakarienė, sveikas maistas, Sveikatai palankus, Sveiki pietūs

Greitai pagaminama; daug ekologiškų sudėtinių dalių; daug daržovių; subalansuotas; mažai druskos; daug skaidulinių medžiagų, tausojantis.

Jums reikės:

600 ml ekologiškos pomidorų tyrės;

500 g ekologiškos smulkintos kalakutienos kulšelių mėsos;

200 g ekologiškų viso grūdo makaronų (galima drąsiai rinktis visus mėgstamus, tačiau rekomenduoju naudoti kietųjų kviečiu viso grūdo makaronus);
200 g ekologiškų pievagrybių;

5 vnt. ekologiško česnakų skiltelių;
2 vnt. ekologiškų salierų stiebų;
1 vnt. ekologiško svogūno;
truputį džiovintų baravykų;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

ekologiškos ciberžolės;

šlakelio ypač tyro ekologiško alyvuogių aliejaus

šiek tiek šviežio baziliko|Pateikimas.

 

Gaminimo eiga:

  1. Kadangi makaronų virimo laikas gali skirtis pagal tai kokią rūšį pasirenkame naudoti, tai tikslingiausia išsivirti makaronus, pagal instrukciją ant pakuotės. Nepamirškime įpilti šlakelį aliejaus, kad makaronai nesuliptų ir juos šiek tiek pasūdykite druska.
  2. Kol verda makaronai, pasiruošiame įdarą. Ant ypač tyro alyvuogių aliejaus pakepiname smulkintus svogūnus, česnakus ir saliero stiebus. Tada dedame kalakutienos mėsą, pilame pomidorų tyrę, dedame smulkintus grybus, prieskonius ir troškiname apie 20-25 min.
  3. Makaronus dedame į lėkštę, ant viršaus dedame pasiruoštą mėsos ir daržovių padažą ir tiekiame su šviežiu baziliku. Skanaus!
Komentarų:

Įrašyti komentarą