Duonelė su burokėlių užtepėle
Reikės:
Duonos/batono;
Sūrio brie;
300 g burokėlių, virtų arba keptų orkaitėje;
1 stkl. virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių (220 g);
1 – 2 vnt. česnako skiltelių;
2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
2 v.š. citrinos sulčių;
1-2 v.š. lukštentų saulėgrąžų;
žiupsnelio druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų;
šiek tiek petražolių.
Gaminimo eiga
Duonelė su filadelfijos sūriu ir jamon kumpiu
Reikės:
Duonos/batono;
Filadelfijos tepamo sūrio;
Jamon kumpio;
rukolos.
Gaminimo eiga
Duonelė su Ispaniška užtepėle Almagrote
Reikės:
Duonos/batono;
400 g konservuotų blanširuotų be odelės pomidorų su sultimis;
350 g kietojo sūrio (geriausia ožkos kietasis sūris);
60 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;
3 vnt. česnako skiltelių;
aitriosios paprikos, persilado prieskonių (pagal skonį).
juodųjų alyvuogių.
Gaminimo eiga
Duonelė su kiaušinių ir tuno užtepėle
Užtepėlei reikės:
Duonos/batono;
160 g konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;
3 vnt. kiaušinių;
0,5 vnt. mėlynojo svogūno (didesnio);
1 v.š. majonezo;
2 vnt. raugintų agurkų;
žiupsnelio druskos, j.pipirų.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.