Greita ir lengva pusryčių idėja
Košei reikės:
100 g sorų kruopų;
50 g džiovintų slyvų;
50 g karijų riešutų;
50 ml avižų gėrimo;
30 g sviesto;
žiupsnelio druskos;
2 stiklinių vandens.
Šlakelio agavų sirupo| pateikimui.
Gaminimo eiga
- Kruopas labai gerai perplauname, dedame į puodą, pilame vandens ir verdame apie 10 min., kol sugeria vandenį.
- Džiovintas slyvas gerai perplauname ir išmirkome verdančiame vandenyje.
- Į išvirtą košę dedame paruoštas slyvas, sviestą, riešutus, beriame druskos, pilame avižų gėrimą.
- Viską išmaišome, pagardiname agavų sirupu (jei norime dar cinamono) ir tiekiame.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!