Ramintos receptas: Sorų kruopų košė su slyvomis ir karijų riešutais

Greita ir lengva pusryčių idėja

Košei reikės:

100 g sorų kruopų;

50 g džiovintų slyvų;

50 g karijų riešutų;

50 ml avižų gėrimo;

30 g sviesto;

žiupsnelio druskos;

2 stiklinių vandens.

Šlakelio agavų sirupo| pateikimui.

Gaminimo eiga

  1. Kruopas labai gerai perplauname, dedame į puodą, pilame vandens ir verdame apie 10 min., kol sugeria vandenį.
  2. Džiovintas slyvas gerai perplauname ir išmirkome verdančiame vandenyje.
  3. Į išvirtą košę dedame paruoštas slyvas, sviestą, riešutus, beriame druskos, pilame avižų gėrimą.
  4. Viską išmaišome, pagardiname agavų sirupu (jei norime dar cinamono) ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x