Ramintos receptas: Riešutiniai saldainiai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai


Saldainiams reikės:

150 g kokosų miltų;

100 g skysto medaus;

100 g migdolų riešutų sviesto;

100 g juodojo šokolado (70 proc.);

šiek tiek kepintų, smulkintų moliūgo sėklų.

 

Gaminimo eiga

  1. Kokosų miltus dedame kartu su riešutų sviestu, medumi ir gerai išminkome.
  2. Ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
  3. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame apvalius rutuliukus ir juos voliojame šokolade.
  4. Suformuotus rutuliukus šokolade dedame ant kepimo popieriaus. Galime apibarstyti kepintomis smulkintomis moliūgo drožlėmis. Paliekame atvėsti šaldytuve 1 val.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x