Ramintos receptas: Riešutiniai saldainiai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai
Žymos:
maistingas desertas, Raminta Bogušienė, sveika mityba, sveikas desertas, Sveikatai palankus


Saldainiams reikės:

150 g kokosų miltų;

100 g skysto medaus;

100 g migdolų riešutų sviesto;

100 g juodojo šokolado (70 proc.);

šiek tiek kepintų, smulkintų moliūgo sėklų.

 

Gaminimo eiga

  1. Kokosų miltus dedame kartu su riešutų sviestu, medumi ir gerai išminkome.
  2. Ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
  3. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame apvalius rutuliukus ir juos voliojame šokolade.
  4. Suformuotus rutuliukus šokolade dedame ant kepimo popieriaus. Galime apibarstyti kepintomis smulkintomis moliūgo drožlėmis. Paliekame atvėsti šaldytuve 1 val.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x