Ramintos receptas: Keptų paprikų, bolivinės balandos ir tuno salotos

Greita ir skani vakarienė su daug daržovių, baltymų ir pilnavertėmis grūdinėmis kultūromis

Salotoms reikės:

po 1/3 vnt. skirtingų spalvų paprikų (geltonos, raudonos, žalios);

100 g bolivinės balandos kruopų;

80 g konservuoto tuno;

50 g konservuotų juodųjų alyvuogių;

0,5 vnt. morkos;

saujos salotų;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

žiupsnelio druskos,

šiek tiek raudonėlio.

Gaminimo eiga

  1. Paprikas pjaustome išilgomis juostelėmis ir pakepiname įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Dedame raudonėlio ir druskos.
  2. Bolivines balandas dedame į verdantį pasūdytą vandenį (vandens 1:3 reikia) su šlakeliu aliejaus ir verdame apie 10 min. Paliekame 5 min. pribrinkti.
  3. Į lėkštę dedame šiaudeliais tarkuotas morkas, plėšytus salotos lapus, alyvuoges, tuną, keptą papriką, virtą bolivinę balandą. Apšlakstome aliejumi ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x