Ramintos receptas: Kepta avižinė košė su goji uogomis


Košei reikės:

400 ml kokosų grietinėlės;

270 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;

270 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

155 ml ekologiško augalinio avižų gėrimo;

70 g ekologiško agavų sirupo;

65 g goji uogų;

50 g moliūgų sėklų

50 g linų sėmenų;

30 g aguonų;

20 g chia sėklų.

 

Gaminimo eiga

  1. Sumalti linų sėmenis.
  2. Avižinius dribsnius beriame į kepimo skardą.
  3. Bananą suplakame su augaliniu gėrimu, kokosų grietinėle, sumaltais linų sėmenimis, agavų sirupu.
  4. Paruoštą mišinį pilame ant avižinių dribsnių, aguonų, moliūgų ir chia sėklų, goji uogų išmaišome skardoje ir kepame 30 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

1 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x