Ramintos receptas: Kepta avižinė košė su goji uogomis

Kategorija
Sveiki pusryčiai
Žymos:
Kepta avižinė košė, kepta košė, maistingi pusryčiai, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, Sveiki pusryčiai


Košei reikės:

400 ml kokosų grietinėlės;

270 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;

270 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

155 ml ekologiško augalinio avižų gėrimo;

70 g ekologiško agavų sirupo;

65 g goji uogų;

50 g moliūgų sėklų

50 g linų sėmenų;

30 g aguonų;

20 g chia sėklų.

 

Gaminimo eiga

  1. Sumalti linų sėmenis.
  2. Avižinius dribsnius beriame į kepimo skardą.
  3. Bananą suplakame su augaliniu gėrimu, kokosų grietinėle, sumaltais linų sėmenimis, agavų sirupu.
  4. Paruoštą mišinį pilame ant avižinių dribsnių, aguonų, moliūgų ir chia sėklų, goji uogų išmaišome skardoje ir kepame 30 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

 

Komentarų:

Įrašyti komentarą