Padažui reikės:
0,5 poro;
100 ml sojų grietinėlės;
100 ml avižų pieno;
Ypač tyras alyvuogių aliejus;
Petražolių;
Druskos
Gaminimo eiga:
1. Sutarkuojame cukinijas, morkas per smulkių šiaudelių tarką, sumaišote su mėsa, kiaušiniais, druska, pipirais.
2. Formuojate kukuliukus ir dedate į orkaitę ar karšto oro gruzdintuvę, kepate apie 20 minučių.
3. Per tą laiką paruošiate padažą. Reikės pakepinti ant aliejaus porus, supilti grietinėlę ir truputį avižų pieno.
4. Iškepus kukuliukams dėti į padažą juos ir dar papildomai apibarstyti druska ir petražolėmis.
5. Patroškinti viską 5-10 minučių ir tiekti.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.