Pyragui reikės:
250 ml obuolių tyrės be cukraus;
200 ml avižų gėrimo;
2 vnt. kiaušinių;
80 ml neraf. kokosų aliejaus
3 v.š. neraf. rudojo cukraus;
1 stikl. su kaupu kukurūzų Kanarijos salų miltų (*keisti galima į kukurūzų miltus);
1 stikl. su kaupu viso grūdo Spelta miltų;
2 v.š. cinamono;
šiek tiek kepimo miltelių.
Gaminimo eiga
- Kiaušinius nuplauname ir išplakame, o tada dedame obuolių tyrę ir avižų gėrimą, gerai sumaišome.
- Cukrų, miltus, kepimo miltelius, cinamoną gerai sumaišome.
- Sujungiame šias dvi šlapią ir sausas mases tarpusavyje.
- Paruoštą masę dedame į pyragui skirtą kepimo indą.
- Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!