Ramintos receptas: Cinamoninis pyragas su obuoliene


Pyragui reikės:

250 ml obuolių tyrės be cukraus;

200 ml avižų gėrimo;

2 vnt. kiaušinių;

80 ml neraf. kokosų aliejaus

3 v.š. neraf. rudojo cukraus;

1 stikl. su kaupu kukurūzų Kanarijos salų miltų (*keisti galima į kukurūzų miltus);

1 stikl. su kaupu viso grūdo Spelta miltų;

2 v.š. cinamono;

šiek tiek kepimo miltelių.

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius nuplauname ir išplakame, o tada dedame obuolių tyrę ir avižų gėrimą, gerai sumaišome.
  2. Cukrų, miltus, kepimo miltelius, cinamoną gerai sumaišome.
  3. Sujungiame šias dvi šlapią ir sausas mases tarpusavyje.
  4. Paruoštą masę dedame į pyragui skirtą kepimo indą.
  5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x