80 g smulkinto kalafijoro (arba šaldytų kalafijorų ryžių)
0,5 nedidelio mėlynojo kopūsto
1 saliero stiebo
1 česnako skiltelė
2 saujos sūdytų kepintų saulėgrąžų
1 v.š. majonezo
1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
Druskos
Gaminimo eiga:
Morkas nulupkite ir sutarkuokite šiaudeliais. Kopūstą supjaustykite kubeliais. Jei turite šaldytus kalafijoro “ryžius” atšildykite arba tiesiog šviežio kalafijoro galvą pasmulkkinkite.
Supjaustykite kubeliais salierą, įspauskite česnaką, įberkite saulėgrąžų. Dėkite majonezo nedidelį šaukštą, aliejaus ir truputį druskos.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.