Pusrytainio padui reikės:
170 g viso grūdo avižų dribsnių;
70 g sviesto (82 proc.);
žiupsnelio druskos;
50 ml vandens.
Pusrytainio įdarui reikės:
300 g obuolių;
50 g šaldytų vyšnių be kauliukų;
30 g nerafinuoto cukraus.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Labai skanus, greitai pagaminamas , puikiai, Ačiū Raminta už skonį 😉