Ramintos receptas: Avižinis pusrytainis su obuoliais ir vyšniomis


Pusrytainio padui reikės:

170 g viso grūdo avižų dribsnių;

70 g sviesto (82 proc.);

žiupsnelio druskos;

50 ml vandens.

Pusrytainio įdarui reikės:

300 g obuolių;

50 g šaldytų vyšnių be kauliukų;

30 g nerafinuoto cukraus.

 

Gaminimo eiga

  1. Sviestą supjaustome kubeliais. Dedame sumaltus avižų dribsnius, druską, įpilame šalto vandens ir viską išminkome. Išminkytą tešlą dedame į desertinę kepimui skirtą formelę.
  2. Obuolius supjaustome nedideliais kubeliais, sumaišome su šaldytomis vyšniomis bei cukrumi ir dedame ant paruošto avižinių dribsnių pado.
  3. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., priklausomai nuo pado storio.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

3.5 2 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
1 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Edita
2024-07-31 22:14

Labai skanus, greitai pagaminamas , puikiai, Ačiū Raminta už skonį 😉

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

1
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x