Ramintos receptas: Avižinis bananinis varškės apkepas

Puikus vakarienės pasirinkimo variantas, kai norisi baltymais praturtinto patiekalo!

Apkepui reikės:

495 g varškės (9 proc. rieb.);

260 g bananų;

170 g (3 vnt.) kiaušinių;

70 g viso grūdo avižų dribsnių (sumaltų);
35 g neraf. cukraus;
šiek tiek vanilinio cukraus;
šiek tiek kepimo miltelių.

 

Gaminimo eiga

  1. Avižinius dribsnius sumalame, tuomet sumaišome su kitais sausais ingredientais: cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais.
  2. Varškę ir bananus sutriname iki vienalytės masės ir sumaišome su kiaušiniais.
  3. Sujungiame kartu šias dvi sausą ir šlapią mases ir gerai viską sumaišome.
  4. Dedame paruoštą masę į kepimui skirtą indą ir kepame 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., su vėjelio funkcija.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
2 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Raminta
2024-01-03 19:28

Jau kelintą kartą gaminu, skanus. Viena bėda, kad neaišku, kokiam skaičiui žmonių jis skirtas, kiek kalorijų.

Administratorius
Sveikatai palankus komanda
2024-01-05 11:12
Atsakymas į  Raminta

Priklauso kokie valgytojai – vaikai ar suaugę. Kalorijų skaičiavimas nėra propaguojamas asmeninėje mityboje, nes tai, dažnu atveju, apkrauna žmogų, neleidžia atsipalaiduoti, veda į valgymo sutrikimus. “Sveikatai palankus” tikslas, kad žmogus valgytų gerą maistą, reguliariai ir jaustų savo organizmą, sotumo jausmą

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

2
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x