Puikus vakarienės pasirinkimo variantas, kai norisi baltymais praturtinto patiekalo!
Apkepui reikės:
495 g varškės (9 proc. rieb.);
260 g bananų;
170 g (3 vnt.) kiaušinių;
70 g viso grūdo avižų dribsnių (sumaltų);
35 g neraf. cukraus;
šiek tiek vanilinio cukraus;
šiek tiek kepimo miltelių.
Gaminimo eiga
- Avižinius dribsnius sumalame, tuomet sumaišome su kitais sausais ingredientais: cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais.
- Varškę ir bananus sutriname iki vienalytės masės ir sumaišome su kiaušiniais.
- Sujungiame kartu šias dvi sausą ir šlapią mases ir gerai viską sumaišome.
- Dedame paruoštą masę į kepimui skirtą indą ir kepame 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., su vėjelio funkcija.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Jau kelintą kartą gaminu, skanus. Viena bėda, kad neaišku, kokiam skaičiui žmonių jis skirtas, kiek kalorijų.
Priklauso kokie valgytojai – vaikai ar suaugę. Kalorijų skaičiavimas nėra propaguojamas asmeninėje mityboje, nes tai, dažnu atveju, apkrauna žmogų, neleidžia atsipalaiduoti, veda į valgymo sutrikimus. “Sveikatai palankus” tikslas, kad žmogus valgytų gerą maistą, reguliariai ir jaustų savo organizmą, sotumo jausmą